Zonne energie

Belangrijk bij zonnepanelen is natuurlijk de opbrengst per vierkante meter. Op het gebied van zonnepanelen en omvormers bestaan er vele aanbieders uit Europa, Japan en China. Modellen en prijzen wijzigen regelmatig en de vermogens van de diverse panelen nemen nog steeds toe.

De opbrengst per vierkante meter neemt door veroudering en vervuiling echter af. Het is daarom goed om te weten dat er een vermogensgarantie van 25 jaar wordt gegeven. Synertech betrekt de panelen en omvormers rechtstreeks van de fabrikant zodat we zeker weten van de kwaliteit. Bij calamiteiten kunnen we de fabrikant daar dan ook rechtstreeks op aanspreken. Bijkomend voordeel is dat dit prijstechnisch ook gunstiger is.

Maar wie weet of de fabrikant of de installateur nog bestaat na 25 jaar? Om deze reden sluiten we standaard een verzekering voor u af welke aanspreekbaar is na 25 jaar indien niet aan de vermogensgarantie wordt voldaan. Dit is een extra zekerheid voor u als klant.

Onze panelen zijn tevens voorzien van zes zogenaamde diodebruggen waarmee de panelen in zes segmenten zijn verdeeld. Mocht er op het paneel een schaduw vallen gaat slechts één van de segmenten uit en niet het gehele paneel. Dit houd in dat uw installatie meer energie oplevert dan standaard panelen.

Meer weten?