Sfeerlicht in de tuin

Het gehele jaar hebben we veel plezier van onze tuin. Door de tuin sfeervol te verlichten kunnen we het gebruik van de tuin en daarmee het plezier verlengen.
Tuinverlichting is praktisch, veilig en geeft extra sfeer. Er zijn tegenwoordig heel veel mogelijkheden om uw tuin op een smaakvolle manier te verlichten. Welke verlichting u kiest is uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke smaak, maar we geven u graag een advies om tot een mooi en evenwichtig lichtplan in uw tuin te komen.

Voor het maken van een lichtplan is het beschikken over een tuinontwerp en aanplantings­voorstel een goed begin. Verder kijken we natuurlijk naar speciale elementen in uw tuin zoals bijvoorbeeld een waterpartij, een prieel of kunstvoorwerp.

In veel gevallen zullen we u voorstellen om de verlichting automatisch in en uit te laten schakelen. Dit heeft als voordeel dat de tuin ook als u er niet bent met verlichting wordt omhult. Een veilig gevoel.

Doordat we gebruik maken van LED lichtbronnen en armaturen zal dit echter nauwelijks effect hebben op het energieverbruik. Tevens kunnen we met LED kiezen voor toepassing van diverse kleuren wat een extra dimensie geeft aan de verlichting in de tuin.

Enkele sfeervoorbeelden treft u hier aan. We maken graag een passend voorstel dat overeenkomt met de stijl van uw woning/bedrijfspand en de tuin.