Onderhoud van mijn installatie

Na het aanleggen van de installatie dient deze natuurlijk in een perfecte staat te worden gehouden. Dit is niet alleen noodzakelijk gezien de wettelijke eisen, maar verlengt ook de economische levensduur van uw technische installaties en levert zodoende op termijn een kostenbesparing op.

Wettelijk gezien zijn er een aantal zaken die periodiek onderhouden/gecontroleerd dienen te worden op juiste werking. Enkele voorbeelden hiervan zijn de basis elektrotechnische installatie, de branddetectieinstallatie, de noodverlichtinginstallatie en bijvoorbeeld de CO/LPG installatie. Over het algemeen geldt dat installaties die belangrijk zijn voor de veiligheid van mens en dier periodiek gecontroleerd moeten worden.

Maar er kunnen ook nog andere eisende partijen zijn zoals bijvoorbeeld een verzekeraar. Indien een verzekering een inbraak of branddetectie installatie als voorwaarde heeft gesteld voor het afsluiten van een verzekering zullen ze ook een periodieke inspectie eisen.

Synertech B.V. biedt onder andere onderhoudscontracten aan waardoor u altijd verzekerd bent van een goed werkende installatie.