Toegangs- controle

Toegangscontrole wordt meer en meer gebruikt voor het autoriseren van personen. U wilt zich beschermen tegen lieden met kwade bedoelingen, maar u wilt tegelijkertijd gastvrij zijn voor uw medewerkers en uw klanten. Er zijn veel verschillende technieken voor toegangscontrole, uw keus is afhankelijk van tal van factoren.

Ik wil niet alleen mijn pand in zijn geheel, maar ook specifieke ruimtes beveiligen, bijvoorbeeld een magazijn, een kantoor of andere delen van een gebouw, is dit mogelijk?In de praktijk komen we onder andere de volgende vragen tegen:

  • Kan ik de schoonmaakdienst alleen binnen laten op gezette tijden?
  • Hoe kan ik een deel van het pand buiten kantoortijden afsluiten en een deel beperkt toegankelijk houden?
  • Kan ik, als dat nodig is, kunnen zien wie er op welk moment in welke ruimte is geweest?
  • Ik wil voorkomen dat iedereen overal en altijd binnen kan, hoe kan ik dit reguleren?

Oplossingen
Eén van de mogelijke oplossingen voor bovengenoemde vragen is het gebruik van badges en kaartlezers, die bij beveiligde ruimtes worden gemonteerd. Met gebruikersvriendelijke software zijn gebruikers en ruimtes gemakkelijk te beheren.
Vaak is het ook mogelijk om geïntegreerde toegangscontrolesystemen te installeren. Deze zijn gekoppeld aan bijvoorbeeld een inbraaksignaleringssysteem, werktijdregistratiesysteem of een parkeerbeheersysteem en bijvoorbeeld betaalfuncties van de chipcard.

De ontwikkelingen op dit terrein gaan erg snel, om tot een goede oplossing te kunnen komen zullen we uw specifieke situatie en wensen moeten inventariseren. Dit heeft als resultaat dat we voor uw situatie de best passende, zowel technische als economische, oplossing weten te vinden.