Communicatie

We stellen steeds hogere eisen op het gebied van informatie en communicatie. Iedereen wordt meer en meer geacht continu bereikbaar te zijn. Als we mee willen in deze vooruitgang zullen we niet te lang moeten wachten met instappen in de nieuwe technologie├źn die dit mogelijk maken.

De beste manier om uw communicatie te realiseren is middels VoIP (Voice over IP).
Met VoIP kunt u kwalitatief hoogwaardig telefoneren via het eigen IP-computernetwerk en/of Internet. Dit 'internet telefoneren' biedt een aantal interessante mogelijkheden waar ├║ van kunt profiteren. Door de integratie van het telefoon- en dataverkeer op TCP/IP, wordt het beheer eenvoudiger en daardoor goedkoper. Bij een interne verhuizing, verhuizen de telefoniefaciliteiten bijvoorbeeld automatisch mee. Niemand hoeft meer te zoeken naar telefoonlijsten. Klik het nummer aan in het databasebestand en de verbinding wordt tot stand gebracht. Als de telefoon gaat, is het zelfs mogelijk dat de gegevens van de beller op het beeldscherm verschijnen. Het klinkt wellicht als science fiction; maar wij realiseren het vandaag al.

Ook is het mogelijk om via uw communicatiemiddelen uw installatie te bedienen. Denk hierbij aan het openen van een garagedeur, het vol laten lopen van een bad, het openen van een entreedeur, het kan allemaal via uw telefoon geregeld worden uiteraard in combinatie met uw domotica systeem.