Nieuws

Woon/werkboerderij

Zeer recent hebben we een nieuw pand gekocht vanwaaruit we de werkzaamheden van Synertech gaan aansturen.

Het is een oud pand waarin we ons kantoor en magazijn gaan vestigen, dit resulteert in een flinke verbouwing waar we afgelopen week mee zijn gestart. we zullen u met regelmaat op de hoogte houden van de vorderingen en foto’s toevoegen aan dit nieuwsitem. Naar verwachting zal de doorlooptijd van de verbouwing ongeveer 8 maanden in beslag nemen.

Fritesclub

Frietliefhebbers, letten jullie even op? In hartje Eindhoven komt een nieuwe snackbar. De Fritesclub vind je binnenkort in de Jan van Hooffstraat 3, dat straatje tussen de Markt en Rechtestraat. Je frietje daar is “heerlijk en eerlijk” de Fritesclub gaat uitsluitend met lokale boeren en telers werken. 

Frietje met schil

Gewone friet in een plastic bakje hebben ze niet. “Frites in de schil van kwalitatief goede en lokaal geteelde aardappels.” En daar kun je dan bijvoorbeeld citroenmayonaise bij krijgen, in een bamboe bakje. Het kroketje voor erbij komt niet van Van Oers of een andere groothandel: “Huisgemaakte boerenkroketten gevuld met vlees van Streekboerderij De Walhoeve.”

Zo wordt er echt iets speciaals gemaakt van het oerdegelijke friet eten.

Ook aan de inrichting en indeling is veel aandacht besteed, het prachtige in het oog springende interieur en de afwerking is een lust voor het oog.

Frites eten was nog nooit zo bijzonder.

Kwik Fit Amstelveen

We zijn recent gestart met de totale ombouw van de kwik Fit vestiging in Amstelveen.

Het gehele pand gaat op de schop, er wordt een nieuwe wachtruimte, toiletpartij en receptie gecreëerd waar de klanten onder het genot van een kopje koffie kunnen wachten tot de werkzaamheden gereed zijn. De kantoren worden compleet opnieuw opgebouwd en voor zien van alle benodigde technische faciliteiten. De werkplaats wordt eveneens opnieuw ingericht en voorzien van de benodigde aansluitingen t.b.v. de apparatuur zodat de werkzaamheden soepel en snel kunnen verlopen. Uiteraard wordt het gehele pand voorzien van energiezuinige LED verlichting.